Het herstel

Toen ik vanmorgen opstond, voelde een spierstijfheid in mijn bovenbenen. Duidelijk het gevolg van de halve marathon van Gister. Daarom besloten om vandaag een rustdag te nemen. Volgens mij is dat de beste manier om het lichaam te laten herstellen. Terwijl het lichaam hersteld moet je het niet ook nog eens gaan belasten. Dat is net zoiets als dat je je huiskamer gaat verbouwen terwijl je die aan het schoonmaken bent.  Resutaat 0,0 . Morgenochtend heb ik een kort duurloopje in gedachten als de benen goed voelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s