Radio intervieuw

Gisteravond had ik mijn debuut op de radio en wel bij radio haarlem105 . Het voelde net als een eerste hardloopwedstrijd. Je hebt er veel gezien en in dit geval  gehoord, maar weet eigenlijk niet wat je moet verwachten. Intervieuw_haarlem105_3  Het intervieuw vond plaats in het cafe wapen van Bloemendaal en er heerste een ontspannen sfeer. Ik had mij een aantal dingen voorgenomen waarover ik wilde spreken, maar net als een beginnende hardloper vergeet je wel eens wat. Terugkijkend heb ik wel het meeste benoemd wat ik wilde en vond het een zeer leuke ervaring. Absoluut voor herhaling vatbaar. Het is terug te beluisteren op de website van haarlem105. Morgen een looptraining met daarin een stukje T4 en natuurlijk weer een link naar een leuk onderwerp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s