No Need For Speed

Allemaal leuk en aardig die olympische spelen, maar je komt niet meer aan je nachtrust toe. Vannacht ook maar weer zo’n 4 uur geslapen. Daarom vandaag een looprustdag.  Zo’n dag is uitermate geschikt om weer eens in mijn boekenkast te kijken en te lezen over hardlopen. xc9én van mijn favoriete boeken waar ik graag even in blader als ik er weer eens in de valkuil van te hard willen trainen ben gevallen is : No Need For Speed  van John Bingham . " Running doesn’t have to be a ‘full speed ahead’ kind of affair. It can be. You’ll find many books that will tell you how to run your fastest 5-K run or how to lower your marathon time by an hour. this is not one of those books. This is a book about how you can discover the joy that comes from moving your body with your own two feet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s