Lange duurloopplanning

Vandaag een duurloop gedaan van 31 km. De eerste 20 min in T1 ( gem HF 112 ), de rest in T2 ( gem HF 130). De totale tijd bedroeg 3 uur. Hoe lang moeten je lange duurlopen zijn om een 100 km te kunnen lopen? Ik ga uit van 75 km. Dit gaat dan ook mijn langste duurloop worden  ( één keer 🙂 ). Deze heb ik een week of 5 voor de 100 km gepland. Ik doe één lange duurloop in de week.  De maand febr loop ik 30 + duurlopen en de eerste twee weken van maart 40 km. Dan even wat minder en 5 april de marathon van Utrecht en 11 april de marathon van Rotterdam. Dit worden trainingsmarathons. Ik ga dus niet voor een PR , maar op souplesse lopen. Na Rotterdam een week rust en dan trainen voor de 6 uur van Haarlemmermeer op 29 mei. Hiervoor zal ik ook 50 km duurlopen doen.  Na een korte rust gaan de duurlopen verder met in de planning  naast de 40 km en rust ook 4 x 50 km , 2 x 60 km en 1 x 75 km. Volgende week zondag meer over het tempo van mijn duurloop

Maandag ( morgen ) een overzicht van de trainingen die ik deze week heb gedaan.

Een gedachte over “Lange duurloopplanning

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s