MP3 speler

Vandaag een rondje gelopen van 9 km in T1 ( gem HF 117 ) Ik heb hier 1:04 uur over gedaan. Dit is een tempo van 8,4 km / uur. Ik loop eigenlijk nooit met muziek, maar had vandaag alle studio cd’s van Leonard Cohen gekocht en deze op mijn mp3 speler gezet. Dus vandaag met muziek gelopen.  Of het nu aan de muziek lag, het weer of het tempo dat weet ik niet , maar ik heb een uur lang genoten. Vermoedelijk zal ik de 100 km niet veel harder lopen dan 10 km / uur en aangezien ik altijd zeg dat je lange duurloop niet harder mag dan je doelsnelheid, zal ik na de Rotterdam marathon ( 11 april ) de lange duurlopen in T1 gaan doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s