Tijdslimiet 100 km van Winschoten

Vandaag de tijdslimiet voor de 100 km van Winschoten gelezen. Ik mag er maximaal 12 uur over doen. Dit betekend een gemiddelde snelheid van 8,3 km /uur of wel 7:12 min per km. Als ik in het T1 tempo van gister ( 8,4 km/uur ) kan doorlopen , dan zal ik "ruim" binnen de tijd finishen. Maar ja je wil toch wat speelruimte overhouden en daarom vandaag maar wat sneller getraint, 20 min T2 , 30 min T3 en rustig uitdribbelen. Ik liep 11 km in 57 min. Dit is 11,6 km/uur. Ik kan met een gerust hard gaan slapen, want als niemand mij de verkeerde kant op wijst moet het goed komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s