Een lekkere T4

Vanmorgen voor het eerst sinds tijden weer in een T4 tempo gelopen. Ik moest erg zoeken naar het juiste tempo, want de hartslag schoot heen en weer tussen 150 en 160 . Het voelde wel lekker om even wat harder te lopen. Training: 30 min T1 – 15 min T4 – 15 min uitdribbelen. Ik kom de laatste tijd regelmatig publicaties tegen die gaan over op blote voeten lopen Blootsvoets is beter ,  maar ook
die waar kantekeningen geplaatst worden running barefoot vs shoes. Zelf zie ik mij nog geen wedstrijden op blote voeten lopen, maar wel korte loopjes en techniektrainingen zoals ik nu doe met met mijn vibram five fingers ( zie blog gister ). De langere trainingen en wedstrijden blijf ik op schoenen doen. Ga binnenkort weer shoppen voor een paar schoentjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s