Looprustdag

Toen ik vanmorgen opstond voelde ik het gelijk. Dit wordt vandaag een looprustdag. De benen voelden vermoeid. Waarschijnlijk toch nog de vermoeidheid van afgelopen zondag. Ik geloof in de kracht van rust. Tijdens een training laat je je spieren arbeid verrichten . Tijdens de rustfase herstellen je spieren en worden ze sterker, zodat ze de volgende training fris en aangesterkt kunnen doen. Morgen is een nieuwe dag en misschien een loopdag. Wordt het vandaag dan helemaal een looploze dag? Nee. Het is een mooie dag om weer eens in De mens als duurloper van Jan Knippenberg te bladeren

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s