T1 loopje

Vandaag voelden de benen goed, dus de loopschoenen weer aangetrokken. Ik dacht wel van "kom laat ik verstandig zijn en het rustig aandoen" . Het is een T1 ( gem HF 117 ) loopje geworden van 1 uur.  Ik liep zo makkelijk dat het uur voorbij vloog.  Van afgelopen zondag heb ik geleerd dat ik een stapje terug moet doen. Het is niet de bedoeling dat ik van de zondag duurloop zo vermoeid ben dat ik door de week extra rust moet houden. Daarom het programma voor komende zondag aangepast. Niet de 40 km die ik in gedachten had , maar 31 km in T1 tempo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s