T0 (nul) tempo

Vanmorgen met de run2day loopgroep een duurloop gedaan in de Amsterdamse waterleidingduinen. Ik had op afstand meten een route uitgezet van 12 km.  De lopers van 10 km / uur liepen met mij mee. Dit kwam voor mij mooi uit , want dan kon ik in T1 tempo lopen.  Natuurlijk loopt het dan anders. De eerste 9 km gingen inderdaad in T1 tempo ( gem HF 130 ) . Daarna kwam er een loper in problemen en heb ik met die loper de laatste paar km in een T 0 tempo gelopen. ( gem HF 110 ). Ook in dit tempo kun je hardlopen. Ik moet er nog een
paar nachtjes over slapen , maar misschien moet ik dit tempo ook gaan gebruiken in mijn 100 km voorbereiding.

Een gedachte over “T0 (nul) tempo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s