Het nieuwe lange duurlooptempo

Onder een strak blauwe lucht vandaag een lange duurloop gedaan van 31 km. Het was genieten in de duinen. Ik heb gelopen in het T1 tempo ( gem HF 118 ) . De snelheid die hier vandaag bij hoorde was 9,4 km / uur.  Ik heb het vermoeden dat mijn T2 tempo al dicht of misschien zelfs sneller is dan mijn 100 km tempo.  HT Runner stelling 5 zegt: " je lange duurlooptempo moet langzamer zijn dan je  wedstrijdtempo".  Dit betekend dat ik de lange duulopen in voorbereiding op de 100 km dus langzamer dan T2 moet lopen en dat T1 mijn nieuwe lange duurlooptempo gaat worden.

Komende woensdag maak ik mijn radio debuut. Op radio haarlem 105 in een uitzending van de broodkast wordt ik woensdag 10 maart tussen 21:00 en 22:00 uur gexefntervieuwd door Wilma Vermunt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s