Plezier van zondag

Vandaag voelde ik hoe juist de beslissing is geweest om afgelopen zondag iets korter en rustiger te gaan lopen dan de week ervoor. Na de rustdag van gister voelde ik totaal geen vermoeidheid meer in de benen en kon met veel plezier mijn training doen . 30 min T2 – 30 min T3.  Gisteravond las ik nog een stukje in het boek de mens als duurloper van Jan Knippenberg en daarin schrijft hij precies waar het om gaat : " economisch lopen en beheersing van tempo " . Als ik dit maar blijf toepassen moet het helemaal goed komen.

Ik krijg regelmatig de vraag waar informatie staat over de 100 km die ik in Winschoten wil gaan lopen. Deze loop heeft een wesite  100 km van Winschoten waar alle informatie op te vinden is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s