Energiezuinig lopen

Tijdens de training die ik vanmorgen heb gedaan ( 30 min T2 – 15 min T4 – 10 min uitdribbelen ) moest ik denken aan een opmerking die ik tijdens het intervieuw woensdag heb gemaakt : " het gaat om energiezuinig lopen" . Vanmorgen dus gekeken hoe ik zo energiezuinig kan hardlopen. Het is eigenlijk heel simpel. Laat alle onnodige handelingen weg . In het Taoxefsme wordt er gesproken over wei wu wei  – handelen door niet te handelen. Op internet kwam ik een leuk artikel tegen geschreven door Wouter Buist genaamd de enegiezuinige pas . Hierin herken ik veel van mijn visie op looptechniek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s