39,5 km

Het was vandaag een prachtige dag om te lopen. Droog, licht windje, 8 graden en af een toe het zonnetje erbij. Het lijkt wel lente. Er stond een lange rustige duurloop op het programma en dat is het geworden. 4:15 uur T1 ( gem HF 117 ) en afsluiten met 13 min T3 ( gem HF 147 ) . Bij elkaar leverde dit 39,5 km op met een gemiddelde snelheid van 8,84 km / uur.  Die laatste 13 min T3 doe ik om het lichaam even wakker te schudden met als doel traagheid en stijfheid te voorkomen. Ik was verbaasd dat die 13 min zo makkelijk gingen. Ik moest zelfs inhouden om niet niet in een T4 te belanden en dat na  4:15 uur gelopen te hebben. De training begint zijn vruchten af te werpen. Wat zou het mooi zijn als ik in Winschoten de laatste 2 km ook in T3 tempo zou kunnen doen ( droom , droom ). April is in zicht en dat betekend altijd dat de loopjes op de weg weer beginnen.  21 Maart begint het Kennemerloopocircuit met de Spaarnwoudeloop . Wil je weten waar in het land de diverse loopjes zijn dan kun je op dutchrunners een kompleet overzicht vinden

Een gedachte over “39,5 km

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s