Katten

Het was 06:15 uur vanmorgen toen onze katten ( 4 stuks ) duidelijk maakten dat ze eten wilden. Nu kun je daar boos op worden , maar ik dacht van goh eigenlijk wel handig want dan ga ik eruit om ze eten te geven en kan ik gelijk gaan lopen. Dus om 06:50 uur liep ik langs het Spaarne mijn trainingsrondje te doen. De benen voelden fris en ik besloot om 9 km in T2 te gaan doen . Ik heb heerlijk gelopen zonder spier- of gewrichtspijn na de lange loop van zondag. Opnieuw blijkt dus maar weer hoe belangrijk het is om na een zware training een rustdag te plannen. Op internet wam ik een site tegen over snel en gezond herstellen na een hardloopwedstrijd  waarbij je hardloopwedstrijd natuurlijk ook kan vervangen door training

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s