Ultra sites

De benen hadden er zin in vanmorgen. Ik begon met 20 min T2 ( gem HF 125 ) en daarna T3 . Tijdens de T3 wilden de benen  steeds maar sneller en ik steeds weer op de rem trappen om binnen de hartslagzone te blijven. Het op de rem trappen doe ik bewust om overbelasting en verhoogd risico op blessure te vermijden. Morgen mag ik  in T4 . Ik merk dat het makkelijker wordt om s’morgens vroeg te gaan lopen. De T3 werd uiteindelijk 35 min ( gem HF 146 ). Er zijn twee interessant Nederlandse sites over ultralopen . ultraned en ultraplatform . De laatste heeft ook een actief forum met een aantal interessante onderwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s