Politiek broederschap

Sport verbroedert. Stel nu dat alle politici met regelmaat samen zouden gaan sporten, zou er dan een politiek broederschap onstaan?  Een mix dubbel met tennis, Wilders/Halsema tegen Balkenende/Hamer . Laten we op de verkiezingsdag , 9 juni, het olympisch gedachtengoed eens de boventoon laten voeren. Meedoen is belangrijker dan winnen.  In de praktijk geld volgens mij het tegenovergestelde. Winnen is belangrijker dan meedoen. De politici zullen daarvoor alles in de strijd gooien. Wat topsporters niet mogen, namelijk dopinggebruik, mogen politici alles slikken wat ze maar willen. Tips over welke doping ze het beste kunnen gebruiken staat op de dopinglijst .  Oh ja , ik heb vanmorgen nog gelopen. 30 min T2 en 20 min T4. Ik heb daarvoor wel 2 koppen koffie gedronken met daarin caffexefne. Durf niet te kijken of dat op de lijst staat.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s