Vrije uitloop

Na alle trainingen die ik de afgelopen tijd heb gedaan met hartslagmeter en tijd was er vandaag ruimte voor een vrije uitloop training. Dit is een training zonder enige vorm van meeting ( hartslag, tijd, snelheid ) waarin je doet waar je op dat moment zin in hebt. Zo heb ik even stilgestaan om naar een paar spelende eekhoorns te kijken, even met een hond gedold en een stukje met een fitser meegelopen . Met de fietser nog een kort praatje gemaakt en we gingen uit elkaar met de conclusie dat sport niet het belangrijkste is maar bewegen wel.

Morgen is een rustdag en zondag doe ik mee aan de Spaarnwoudeloop Na alle 30+ km duurlopen die ik de afgelopen weken heb gedaan wil ik daar 20 km gaan lopen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s