Spaarnwoudeloop

Vandaag stond de Spaarnwoudeloop op het programma. Ik heb de 20 km meegegelopen en dit gedaan in de vorm van een progressieve duurloop. 6 km T2 ( gem hf 130 ) – 7 km T3 ( gem hf 145 ) – 7 km T4 ( gem hf 155 ) in een totaaltijd van 1:45:40. Dit was de eerste regionale loop waar ik sinds 2 jaar aan meegedaan heb. Het was een prachtige lentedeag en er liepen veel bekenden mee. Met een aantal even een korte babbel gemaakt en bijna iedereen ging ervan uit dat ik de 30 km wedstrijd mee zou lopen. Ik heb bewust gekozen voor de 20 km omdat ik de afgelopen weken al veel 30+ km duurlopen gedaan heb. Deze "slechts" 20 km mochten dan ook wat sneller. Dit snellere doe ik er nu even omdat ik denk dat dit stijfheid en traagheid van mijn spieren voorkomt.  Daarnaast heb ik deze week iets in weekomvang verminderd ivm de twee marthons die ik over 14 dagen ga doen ( Utrecht en Rotterdam) . De komende 14 dagen zal de weekomvang ongeveer gelijk blijven en de intensiteit iets omhoog gaan . Na de Rotterdam marathon gaat de intensteit weer omlaag en de omvang zal dan groeien .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s