Vliegen

Korte broek en t-shirt weer was het vandaag. Eindelijk, wat voelt die warmte lekker. Dat lekkere gevoel kwam ook terug in de training . Er stond een 10 min T2 ( gem HF 125 ) en 40 min T3 ( gem HF 146 ) op het programma. De T3 ging moeiteloos en het leek wel of ik vloog over de weg. Ik liep langs het Spaarne en op een zeker moment werd ik gewaar dat er twee zwanen vlak over het water naast mij vlogen. Dit zijn van die geniet momenten en zonder dat ik er erg in had was ik moeiteloos naar een T5 gegaan. Even later stegen ze op en weg waren ze. Mijn dag kan niet meer stuk.

Zoals jullie weten voel ik mij goed bij de looptechniek volgens de pose methode . Er zijn natuurlijk meerdere soorten looptechniek en één daarvan is chirunning .  Van beide zijn op you tube diverse filmpjes met oefeningen en uitleg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s