Zoektocht

De zoektocht naar de schoenen waarop ik de 100 km van Winschoten wil gaan lopen is begonnen. Wat voor schoenen moeten dit zijn ? Ik denk aan een paar lichte schoenen met een ideale pasvorm die er ook nog leuk uitzien. Ik heb de afgelopen periode al wat verschillende modellen gepast, maar bij geen van alle had ik het gevoel van dit is hem. Gister was ik in de winkel van run2day  en daar trok ik een paar schoentjes aan waarbij ik voor het eerst het gevoel had van dit zouden ze wel eens kunnen worden.  De  Ds_trainerAsics DS Trainer. Licht van gewicht, goede pasvorm, saai uiterlijk. Vanmorgen heb ik er een 10 km loop in T2 ( gem HF 128 ) op gelopen. De eerste indruk is goed. Het is een kanshebber voor de 100 km.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s