Hardloop verlofdag

De zon schijnt, de vogels fluiten en de hardloopschoenen jubellen wat ze mogen een dag rusten. Het is een hardloop verlofdag. Een mooie dag om er samen met Astrid op uit te gaan. De dag gaat straks beginnen in Eemnes waar we een wandeling gaan maken die eindigd bij de Theetuin in Eemnes. Hier gaan we natuurlijk genieten , hopelijk in de zon , van een pot thee met wat lekkers. Daarna rijden we een klein stukje door naar Baarn om een bezoek te brengen aan kasteel Groeneveld  Na een rondleiding zal natuurlijk weer de inwendige mens verzorgd worden in het bijbehorende grand café .

Het voorjaar is begonnen en met met de zomer in het vizier wordt er altijd met veel belangstelling uitgekeken naar de nieuwe diëten om een paar kilootjes kwijt te raken. Dat je voor dat laatste ook kunt bewegen wordt door menigeen vergeten. Ik kwam vanmorgen tijdens het googlen op een de site supersnel afvallen  ( het oordeel over de bijgeplaatste foto laat ik aan jezelf )

Een gedachte over “Hardloop verlofdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s