Mijn Ultratjes

Vanmorgen een training gedaan van 13 km. Even geen hartslagmeter om , maar wel de nieuwe schoenen aan, de asics DS Trainer. De eerste training op woensdag voelde goed, maar vandaag wilde ik ze ook voelen bij verschillende tempo’s. Ik ben rustig begonnen en daarna het tempo
licht opgevoerd. Na 15 min tempo geminderd en tempo loopjes gedaan in verschillende tempo’s.  Ze lopen lekker, nee sterker nog : het is een genot om erop te lopen. Na afloop totaal geen vermoeidheid in mijn voeten. Ik heb al een koosnaam voor ze : "mijn Ultratjes"

Afgelopen week ontving ik een paar mailtjes met vragen over blessures. Er zijn op internet vele sites over blessure en wat te doen. Op de site blessurevrij vind je veel antwoorden over hoe een blessure te voorkomen enwat te doen als er toch een blessure optreedt

Een gedachte over “Mijn Ultratjes

  1. Bedankt voor de blessure-link. Heel nuttig !
    Ik kamp nog steeds met een knieblessure. Volg nu fysiotherapie en doe thuis allerlei oefeningen. Wil wel weer beginnen met hardlopen, maar mag nog niet van de fysiotherapeut 😦 Maar ik geef niet op. Ooit zal ik die 5 km lopen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s