Er is niets aan de hand

Na de Spaarnewoudeloop van vorige week zondag kreeg ik regeelmatig de vraag of ik geblesserd was, ziek was geweest of een ander gezondheids probleem , omdat ik  "slechts 20 km in maar 1:45 uur " had gelopen. Nou ik kan iedereen geruststellen. Ik mankeer niets , ben zover ik weet kerngezond en heb vorige week zondag lekker gelopen.  Vandaag rustig aan gedaan en 9 km met de run2day groep in een rustig tempo meegelopen.

Gister melde ik een site over blessure vrij lopen en vandaag zag ik dat het onderzoeksbureau TNO zich ook met hardloopblessures bezig houdt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s