Een volle dag

Gisteren had ik een volle dag en besloot daarom geen training te doen. Die training zou dan ergens tussen gepropt moeten worden, waardoor het een haasje repje training zou worden. Volgens mij zijn dit soort trainingen overbodig. Je hebt je aandacht er niet bij en omdat het even snel tussendoor moet heb je ook meer kans op een blessure. De juiste training op zo’n dag is GEEN training. Vandaag heb ik wel een training gedaan en dat was 10 min T2 ( gem HF 125 ) 40 min T3 ( gem HF 142 ) en 10 min uitdribbelen. Ik voelde mij heerlijk uitgerust.   Het Trimbos instituut heeft een onderzoek naar sporten en de kans op psychische stoornis gedaan en dit onderzoek is gepubliceerd  op hun site

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s