Laatste tempo's

Nog een paar dagen en dan is de marathon van utrecht, maandag 5 april, De eerste marathon om te kijken hoe ik ervoor sta. Zoals ik geschreven heb is het niet de bedoeling om hier te gaan knallen, maar om er een training van te gaan maken. Ik wil hem gaan lopen in 5:00 min / km wat uitkomt op 3:30 uur. Als ik merk dat ik moet gaan werken om het tempo vol te houden dan ga ik langzamer lopen zodat het wel makkelijk gaat. Nou hoor ik lopers  denken: "een trainingsmarathon, 3:30 uur is een wereldtijd".  Een hoop lopers zullen inderdaad voor zo’n tijd tekenen, maar voor mij is dit een tempo dat ( tot nu toe ) in mijn benen zit. Sorry. Wie weet moet ik er na maandag wel op terug komen en is 3:30 uur op de marathon voor mij te hoog gegrepen en moet ik daarvoor heel diep in de reserves gaan. Vandaag nog de laatste tempo’s gedaan in de vorm van 3 x ( 10 min T2 – 10 min T4 )

Ik heb al geschreven over de looptechnieken / visies volgens de pose techniek en chirunning. Vandaag kwam ik weer een nieuwe tegen Gentle running

Een gedachte over “Laatste tempo's

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s