Jan Knippenberg Memorial

Vanmorgen lekker uitgelopen , 8 km T1 ( gem HF 118 ) , na de pittige training van gisteren. Morgenochtend ga ik nog wat techniekloopjes doen en aansluitend een paar versnellingen. Dat wordt de laatste training voor de marathon van Utrecht op 2e paasdag.

Vanavond gaat om 22:00  uur de Jan Knippenberg Memorial van start. Dit is een ultraloop van 100 mijl ( 160 km ) die start in Vlaardingen en eindigd in Den Helder. Over het strand.  Jan Knippenberg is één van de Nederlandse pioniers op ultraloop gebied. Hij liep de route Vlaardingen Den Helder regelmatig alleen of met zijn loopvriend Ron Teunisse . Het is een loop die eens in de twee jaar wordt gehouden. Om aan deze loop mee te mogen doen moet je een 100 km wedstrijd hebben gelopen. Dus wie weet sta ik over twee jaar in Vlaardingen. Een mooie gelegenheid om de weblog nog twee jaar aan te houden.  Informatie over en het verloop van de wedstrijd vind je op Ultraned.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s