Fine tunning

Vanmorgen nog een fine tunning training gedaan voor de marathon van komende maandag. Voor mij betekend dit een training van 45 min met daarin loslopen, lichte techniek oefeningen , 5 x 400 m op souplesse en eindigen met uitdribbelen. Morgen rust. Het schijnt dat de dam tot damloop die in september wordt gelopen binnen een half uur volgeboekt was. Nou ben ik geen fan van Wilders , maar zijn woordkeuze is hier wel op zijn plaats: "het moet niet gekker worden".  Voor mij gaat nu een periode van 36 uur rust in. Dit betekend, Niet hardlopen, de lift i.pv. de trap, gezond eten ( lastig met al dat paaschocolade) , op tijd naar bed, voldoende drinken en niet onnodig staan.   Onze Belgische vrienden kunnen niet alleen goed patat bakken maar ook een mooie informatieve site over voeding voor de duursporter maken. Een absolute aanrader voor elke duursporter die gexefnteresseerd is in voeding. Ik begin zo meteen met mijn eerste pasta maaltijd, spaghetti.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s