Het ontbijt

Nog drie uur en dan klinkt het startschot voor de Utrecht marathon. Vanmorgen om 06:30 uur opgestaan. Ik hoef daar geen wekker voor te zetten omdat om dit tijdstip altijd 3 katers en 1 poes voor de slaapkamer deur staan om duidelijk te maken dat het tijd is voor het ontbijt.  Ik doe daar dan gelijk aan mee. Mijn ontbijt voor een marathon bestaat niet uit één maaltijd, maar is een langgerekt eet en drink festijn. Ben begonnen met een kop thee en een bord muesli in volle melk. Ondertussen wat gelezen in het clubblad van av Veteranen nederland en een tweede kop thee. Het is tijd voor de volgende ontbijtgang , 2 sneeën fries suikerbrood en twee glazen water. Ondertussen is het kattenspul ook uitgegeten en ga ik mij wassen , aankleden en de laptop aangezet om dit stukje te schrijven. De afsluiting van dit eerste ontbijt bestaat uit twee witte bolletjes met jong belegen kaas en een kop thee. Het is nu bijna 08:00 uur en ik ga mij klaar maken voor vertrek naar Utrecht. Voor ik start zal ik nog twee blikjes cola ( niet de light of zero versie , maar de echte ) opdrinken en een liter water en misschien nog een wit bolletje met pindakaas. Hiermee moet ik het gaan doen. Of dit gelukt is en hoe het gegaan is kunnen jullie morgen op de weblog lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s