De benen voelen goed

Vanmorgen het eerste trainingsloopje gedaan deze week. Ik heb een rondje van ongeveer 8 km losgelopen met een paar korte tempoversnellingen erin om te kijken hoe de benen zijn. Nou , de benen voelen goed en hebben zin in de marathon van Rotterdam zondag. Terugkijkend naar deze week ben ik blij dat ik na de marathon van Utrecht afgelopen maandag 3 dagen volledige looprust heb genomen. De spieren zijn hersteld en ik heb het gevoel dat ze sterker zijn geworden. Morgen nog een dag rust en dan hoop ik dat de spieren zondag op topsterkte zijn. Hadden we een paar weken geleden nog de muts en dubbele handschoenen aan , nu neigt het naar korte broek en t-shirt.  Ik hoop dat het zondag niet warmer wordt dan vandaag. De weersverwachtingen zijn daar wat onduidelijk over en dus moeten we gewoon afwachten tot het zondag is. Ik denk opeeens aan een zin uit een taoxefstisch geschrift. " bekijk het leven met een glimlach en accepteer de natuurwetten."

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s