Tweede voorbereidingsperiode

Morgen begin ik aan mijn tweede voorbereidingsperiode. Die loopt tot aan de 6 uur van de Haarlemmermeer op zaterdag 29 mei. Dat wordt een testloop om te kijken hoe ik ervoor sta. In het verleden heb ik al eens aan een 6 uur loop meegedaan en liep toen 69 km en een beetje.  De komende weken staan vooral in het teken van de langere duurloop op de zondag. In de planning staan 2 duurlopen van 50 km , één van 40 en één van 30 km . Morgen begin ik rustig met 10 km. De trainingen die ik door de week doe bliven veelal in tijd ongeveer  één uur duren. In het begin veel T2 en weinig T4 en naarmate de weken vorderen zal het percentage T4 toenemen en misschien een beetje T5 om te kijken hoe dit bevalt. Ik ben benieuwd hoe de komende weken zullen gaan want er zullen weken bij zitten met een kilometeromvang die voor mij nieuw zijn. Ik kan mij niet herinneren dat ik in het verleden weken gemaakt heb van meer dan 80 km, maar zoals ik gister al schreef ik ga genieten van het onderweg zijn. Onderweg tijdens een training en onderweg naar de 6 uur van Haarlemmermeer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s