Ik heb het gedaan

Gister heb ik het gedaan. Ik wist dat ik het een keer moest doen, maar twijfelde nog of nu het juiste moment was of over een paar maand. Ik probeer in het nu te leven en daarom heb ik het nu gedaan. De inschrijving voor de 100 km van Winschoten op 11 sept 2010 is geopend en ik heb mij ingeschreven. Vanmorgen om 07:00 uur er maar gelijk een training tegenaan gegooid van 11 km in T2 ( gem hf 129 ). Ik weet niet of het werkelijk is of verbeelding , maar ik heb toch stellig de indruk dat ik s’morgens vroeg in T2 harder loop dan op andere tijden van de dag. Dit wil ik binnenkort eens wat meer gaan uitzoeken en mocht het zo zijn wat is dan de oorzaak. Zijn er meer lopers die deze ervaring hebben?  Komende zondag ga ik weer het rondje in de Amsterdamse waterleidingduinen doen van 9 km in ongeveer 9 km/uur.  Dit rondje zal ik een paar keer lopen. Vrijdag zet ik op de weblog hoe laat ik dat ga doen en mijn verwachte doorkomst tijden bij het fonteintje bij ingang oase voor als je aan wilt sluiten.

Uit de reakties die ik ontvangen heb van de Foot Pod blijkt dat het zo goed als absoluut noodzakelijk is om deze te kalibreren. Bedankt voor de reakties en ik hoop de kalibratie deze week te kunnen doen.

Een gedachte over “Ik heb het gedaan

 1. Spannend ! Dat je je nu meteen aangemeld hebt voor Winschoten.

  Zodra ik je weblog weer even geopend heb, blijf ik lezen. Leuke verhalen, goede tips, slimme links, wijsheden die aansporen tot nadenken.

  Zo lees ik: “De grootste winst uit training haal ik uit de rustperiode erna.” Verfrissend zoals jij tegen een rustperiode aankijkt en
  vertrouwen hebt in het vermogen van het lichaam om zichzelf te herstellen. Ik heb vaak de neiging vooral ‘bezig’ te zijn met hardlopen 🙂 Ervaar bv. mijn beginnersschema vaak als dwingend, terwijl er natuurlijk meer is dan alleen dat schema.

  Ik heb nog veel te leren !
  Dus ik blijf je zeker volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s