Haarlem – s'Hertogenbosch

Gisteren nog eens op de website van de 100 km van Winschoten gekeken wat de tijdslimiet is. Deze is 12 uur. De loop gaat over 10 rondjes van 10 km . Start is om 10:00 uur en je moet voor 22:00 uur binnen zijn. Na 21:00 uur mag je niet meer aan het laatste rondje beginnen. Het blijft lastig om voor te stellen wat 100 km is . Vandaag maar eens op een routeplanner gekeken en het blijkt dat de afstand Haarlem – s’Hertogenbosch 100 km is. Dat betekend dat als ik s’morgens om 10:00 uur vertrek ik om 21:00 uur bij Geldermalsen moet zijn. Op de één of andere manier klinken mij 10 rondjes van 10 km korter dan Haarlem – s’Hertogenbosch. Ik vermoed dat dit komt omdat 10 km een bekende afstand voor mij is die ik makkelijk loop. Het zijn nog heel veel trainingen voor ik aan de start zal staan in Winschoten. Teveel om dat zo te overzien. Daarom besluit ik nu om het hele traject in losse trainingen te zien en te genieten van elke training.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s