Net een reclame filmpje

Vorige week moest ik met de auto naar de garage voor onderhoud. Er moest ook een ventilatie rooster vervangen worden. Die hadden ze natuurlijk niet op voorraad en ik moest daar een nieuwe afspraak voor maken. In eerste instantie dacht ik van gadver, moet ik weer naar de garage. Ik een afspraak gemaakt voor vanmorgen en gelijk gevraagd hoelang dat ging duren. xc9én uur werd mij verteld. Op dat moment zag ik mogelijkheden. xc9én uur is net mooi om een training te doen. Ik vanmorgen in mijn loopkloffie in de auto gesprongen en om 08:00 uur de auto bij de garage afgeleverd. Ik heb een rondje Elswout – Middenduin gelopen en was na 57:30 min weer terug bij de garage. Het was net een reclame filmpje voor opel, want op het moment dat ik de showroom binnenliep kwam de monteur naar mij toe om te vertellen dat de klus geklaard was en overhandigde mij de sleutels. Klokslag 09:00 uur zat ik weer in de auto. Een mooie manier om de dag te beginnen.  Ik heb gelopen : 30 min T2 – 15 min T4 en uitgelopen in T2

Op internet kwam ik weer een artikel tegen over looptechniek. Hierin worden drie verschillende soorten looptechniek vergeleken.  Let vooral op de laatste zin van het artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s