Planning duurloop zondag

Komende zondag , 2 mei, ga ik weer een lange duurloop doen in de Amsterdams waterleidingduinen. Ik loop 4 keer een rondje van 9 km in ongeveer 9 km/uur en begin om 07:00 uur. Dit betekend dat ik elk heel uur terug ben bij ingang de Oase. Wil je één of meer rondjes meelopen zorg dan dat je een paar minuten voor het hele uur bij het fonteintje staat. Het fonteintje staat een paar meter na het hek. Om 10:00 uur begin ik aan het laatste rondje en de laatste 2 km van dit rondje zullen sneller gaan. Klik hier voor de route. Vanmorgen heb ik nog een rondje gelopen van 10 km in koninginnedag tempo. Tijdens dit rondje heb ik het Groenendaalse bos in Heemstede opnieuw ontdekt. Een hartstikke leuk stuk natuur dat uitnodigd om er te gaan lopen. Een absloute aanrader.

2 gedachten over “Planning duurloop zondag

  1. Hoi Henny,

    Ik haak om 09:00 uur aan voor de laatste 2 ronden. Leuk om gezamenlijk te trainen en het prachtige duingebied. Tot zondagmorgen 09:00 uur bij het fonteintje.

  2. hai Henny,
    Ik denk dat ik om 9.00 uur een rondje meeloop, mits het niet te hard regent, daar ben ik niet meer van!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s