Oereten

Ik had vanmorgen een loopje van 10 km op het programma staan, maar toen ik wakker werd voelde ik een flinke vermoeidheid in de benen. Waarschijnlijk het gevolg van de vele kilometers die ik afgelopen week heb gelopen. Na een kort overleg met mijn benen besloot ik om de training van vandaag te laten schieten. Ongeveer een uur na deze beslissing voelde ik al geen vermoeidheid meer. Het was net alsof de benen blij waren dat ik besloten had niet te trainen.

Tijdens de duurloop van afgelopen zondag ging het gesprek regelmatig over voeding. De één moest veel eten om voldoende energie te houden en verloor gewicht.  Een ander at meer dan gewoon , maar kwam ook kilo’s aan. Zelf denk ik dat je moet eten naar behoefte en dan wel gezond. Geen suikers, onverzadigde veten, eiwitten en waar mogelijk biologisch. Af en toe wat zondigen is voor mij geen punt. Zo nam ik na de duurloop van zondag met veel plezier een stuk kersentaart. Enige tijd geleden kwam ik op internet een interessant artikel tegen wat ik jullie niet wil onthouden . Het ging over Oereten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s