Lekker lopen

Gisteren heb ik in een groepje de bollenloop gedaan. Dit is een loopje die een loopvriend had uitgezet in de bollenstreek. Ik heb lekker gelopen. Hoefde geen parcours uit te zetten, niet te letten op de tijd, tempo en dergelijke. Lekker meelopen en na afloop was er thee, koffie en een lekkere koek. Helemaal goed. Over 10 dagen ga ik een week met vakantie. De loopspullen gaan dan niet mee. Het is de bedoeling om de komende 10 dagen flink te gaan trainen en dan in de vakantie uit te rusten, zodat ik sterker terug kom. Dan heb ik nog een week voor de 6 uur van de Haarlemmermeer op zaterdag 29 mei. Vandaag deze trainingsperiode begonnen met : 15 min T2 – 30 min T3 – 10 min T2.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s