Vakantie

Ik heb vanmorgen deze week afgelsoten met een training van 10 km onverhard door het recreatiegebied de Middenduin in Overveen. Ik heb vanmorgen mijn oude vertrouwde Mizuno’s aangetrokken en heb daar met blote voeten in gelopen. Op de één of andere manier heb je dan toch een beter gevoel wat er met je voeten gebeurd dan dat je sokken aan hebt. Met deze training heb ik 4 heerlijk rustige trainingen achter de rug en ga ik met een prima gevoel op vakantie.  De koffers moeten nog gepakt worden , maar de loopspullen blijven thuis. Het wordt een hardloopvrije week, maar wel een week waarin ik mijn gedachten zal laten gaan over hoe de laatste drie trainings maanden in te vullen . Na deze week hoop ik helemaal uitgerust terug te komen en dan nog een paar laatste trainingen op weg naar de 6 uur van Haarlemmermeer. Ik weet niet of ik de komende week in de gelegenheid ben om de weblog bij te houden , maar zondag 23 mei zal ik zeker weer iets schrijven.

Ik krijg de afgelopen 14 dagen regelmatig de vraag wanneer ik weer op zondag in de Amsterdamse waterleidingduinen ga lopen. Waarschijnlijk wordt de eerstvolgende keer 6 juni. Dit zal dan een korte loop zijn van 9 km. De weken daarna zal ik vaker op zondag in duinen te vinden zijn en zal dat op de Weblog aankondigen. Ik zal daar ook nog een mail over rondsturen.  Ik wens eenieder die dit leest veel trainingsplezier en over een week ben ik er weer.

Een gedachte over “Vakantie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s