Terug

Na een trainingsloze week in Engeland vanmorgen weer de draad opgepakt met een kort duurloopje van 9 km. Het was ook niet de bedoeling dat ik in Engeland zou gaan trainen en nou moet ik zeggen dat de lokaties waar wij verbleven in Engeland ook niet geschikt waren om trainen. Zo lag ons tweede B en B , the old chapel , langs zo’n engelse weg van anderhalve auto breed met links en rechts een heg en elke 50 m een bocht. Ware zelfmoord om daar over te gaan hardlopen. In deze week heb ik wel mijn gedachten laten gaan over de trainingsperiode juni, juli en augustus. Ik heb besloten om geen lange duurlopen over asfalt te gaan doen omdat ik dit als te belastend ervaar voor mijn voeten. De duurlopen zullen dus voor een groot deel op onverharde paden gelopen worden. Komende zaterdag is de 6 uur van de Haarlemmermeer en dit zal dan de laatste lange duurloop op asfalt worden. Deze week doe ik alleen wat rustige duurloopjes van max één uur om zaterdag fris aan de start te staan.

In Groot Britannië is trailrunning ontzettend in opkomst. "The best thing about trailrunning is that afterwards, you really appreciate the simple things of life", schrijft Anthony Taylor from the Trail Running Association. De Nederlander Chris van Beem schrijft op zijn site over trailrunning en je kan ook in Nederland trailrunning clincs volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s