Soms even niet

Soms komt een training even niet uit of heb ik er niet de tijd voor. Gisteren had ik een training van 10 km in mijn gedachten , maar toen ik mij opstond realiseerde ik mij dat het niet zo handig was om die training te doen. Het was een dinsdag waarbij ik de gehele dag zou staan en s'avonds een training moest geven. Dit was eigenlijk al genoeg belasting voor de benen en voeten. Ik besloot de training dan ook te schrappen.  Vandaag was opnieuw een dag die behoorlijk vol zat. Een 10 km training moest er tussen gepropt worden, maar voor een 5 km was wel voldoende tijd. Vanmiddag dus een 5 km loopje gedaan waarbij het accent lag op technisch goed lopen. Met technisch goed lopen bedoel ik met wat naar mijn idee de juiste techniek is voor lange afstand lopen.  Er zijn meerder visies op hoe je moet lopen en ook schoenen merken houden zich daar nu mee bezig. Zo ook de fabrikant newton running. Op hun site vind je hun visie uitgewerkt met een aantal interessante filmpjes. Klik op Newton Running en kijk naar de pagina's run better en science 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s