trainings schema maken

Regelmatig wordt mij gevraagd waar ik mijn trainingsschema vandaan haal. Het schema maak ik zelf met de kennis die ik heb opgedaan tijdens de opleidingen en cursussen welke ik heb gevolgd. Dit gecombineerd met praktijkervaring. Nou heeft natuurlijk lang niet iedereen een opleiding gevolgd om te weten waar je op moet letten bij het maken van een trainings schema. Gerrit van Rottedam , oud bondscoach van de Nerderlandse ultralopers, heeft een handleiding geschreven hoe de loper zelf zijn of haar schema kan maken, toegespitst op de persoonlijke omstandigheden en ambities. Deze handleiding is bedoeld voor ultralopers , maar volgens mij ook heel goed bruikbaar voor marathonlopers en voor een ieder die gexefnteresseerd is in het maken van schema's. Deze handleiding staat gepubliceerd op de site van de zestig van Texel . Dit is een loop die elk oneven jaar wordt gelopen op tweede paasdag. Het kan leuk zijn om hier met een groepje voor te trainen. Kom ik later nog op terug. Oh ja, de inschrijving voor deze loop begint zaterdag 14 augustus om 12:00 uur.  

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s