Geen 6 uur Haarlemmermeer i.v.m. ziekte

Vannacht wist ik het eigenlijk al en toen ik vanmorgen opstond met pijn in keel en hoofd gecombineerd met stramme spieren en gewrichten wist ik het zeker. Dit is niet goed. Je probeert zo'n dag nog op te starten in de hoop dat het beter wordt, maar om 12:00 uur heb ik de handdoek in de ring gegooid. Ziek! Ontzettend balen , want ik had morgen graag meegedaan met de 6 uur van Haarlemmermeer om te kijken waar ik in de trainingen sta met het oog op de 100 km van Winschoten in september. De 6 uur loop van morgen is niet het einddoel en daarom vindt ik het niet zinvol om daar niet fit aan te beginnen. Ik doe dus niet mee aan de 6 uur van de Haarlemmermeer. Deze teleustelling wil ik even laten bezinken voor ik bekijk of en welke consequenties dit heeft voor het vervolg van de trainingen. Hierover binnenkort meer, maar nu eerst beter worden.

Een gedachte over “Geen 6 uur Haarlemmermeer i.v.m. ziekte

  1. Echt balen Henny. Je leefde er zo naar toe en na de week rust in Engeland was je meer dan gemotiveerd om aan de 6-uurs loop te gaan starten. Maar ja, verstandig dat je naar je lichaam luistert. Heel veel sterkte en ik hoop dat je weer snel mobiel bent.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s