Ben er weer

Voor mijn gevoel ben ik weer beter. Ik hou vandaag toch nog maar even een extra dagje looprust om het lichaam te laten herstellen. Ik heb dan wel geen koorts gehad , maar toch voelt die extra rustdag lekker. Morgenavond doe ik de loopschoenen weer aan om een training te geven en woensdag staat dan het eerste loopje weer op het programma. Die luidt dan tevens het begin in van de laatste trainingsperiode die tot eind augustus gaat duren. De laatste twee weken voor 11 sept doe ik dan een tapering off. Dit houdt in dat ik de training afbouw om helemaal uitgerust en fit aan de start  te staan van de 100 km van Winschoten.

 Bij ons in Nederland kennen we het fenomeen eigenlijk niet zo , maar in de ons omringende landen is het ontzettend populair. Ik heb het over trail running. Natuurlijk hebben die landen ook tijdschriften over trailrunning. Het duitse trail-magazin staat op internet. Als je het doorbladerd en de mooie plaatjes ziet krijg je gelijk zin om  aan zo'n loop mee te doen.

Een gedachte over “Ben er weer

  1. Hallo coach,

    Fijn om te horen dat er weer gelopen kan worden in goede gezondheid. Ik heb diverse filmpjes over trailrunning bekeken en ik stel voor dat we op Middenduin of de Kennemerduinen vaker de alternatieve paden moeten nemen want het lijkt mij helemaal te gek zo “of road” te lopen.
    Groet, Roland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s