pantoffeltjes

Vanmorgen ben ik de training weer begonnen  met een duurloopje van 10 km. Toen ik vanmorgen voor het schoenenrek stond zag ik onderin mijn Mizuno's staan. Ik had ze al weken niet aangehad , omdat ik steeds op mijn asics DS Trainer  heb gelopen. De Mizuno's aangetrokken en ik moet zeggen dat liep toch wel weer heel lekker. Nu weet ik ook weer waarom ik deze schoen gekocht heb. Voor mij zijn het net pantoffeltjes. Zo heb ik maar weer ervaren dat ik oude dingen niet weg moet doen , want ik heb ze met een reden. Binnenkort zijn de verkiezingen en misschien moet ik daarvoor ook mijn oude visies , gedachten en meningen weer tevoorschijn halen die ik had voor het hele verkiezings media circus begon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s