Help

Vroeger liepen de mensen hard. Toen kwamen er schoenenfabrikanten die schoenen gingen maken met een demping in de hak en beweerden dat we op onze hak moesten landen en afwikkelen naar de voorvoet. Toen kwam de pose techniek en moesten we vallend lopen de hiel recht omhoog trekken en landen op de bal van de voet. Bij chirunning moeten we vallend lopen vanuit onze chi en landen op de middenvoet. De heren Bosch en Klomp van de BK methode zeggen dat we reaktief moeten lopen. Als het ware stuiterend als een kangeroe. De blootvoets lopers zeggen dat we de schoeenen thuis moeten laten. Dan wil ik het nog niet eens hebben over Gentlerunning, Explosive running, The art of running en Natural running. Vandaag zag ik een nieuwe term , Biorunning. Het wachten is op eco running. Help. Hoe liepen we vroeger.

Ik heb vandaag 9 km gelopen volgens HT Running

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s