12 km duurloop

Om 9 uur stonden er 7 lopers klaar om met mij de duurloop van vandaag te gaan doen of een gedeelte daarvan mee te lopen. Het was korte broek en t-shirt weer. Het lijkt dat de zomer er aan gaat komen en ik denk er sterk over om de volgende lange duurlopen op zondag vroeger tge gaan beginnen , zodat ik altijd om uiterlijk half elf aan de koffie kan. Vandaag heb ik 12 km gelopen met een gemiddelde snelheid van 9,1 km / uur. Dit is ook de snelheid
die ik de komende lange duurlopen wil vasthouden. ( 9,0 tot 9,5 km/uur ) Volgende week zondag staat er een duurloop van zo'n 21 km op het programma. het wordt één lange ronde in de Amsterdamse waterleidingduinen. Liefhebbers zijn welkom om met mij mee te lopen . Ik begin dan om 08:00 uur. Meer hierover komende vrijdag .

Ik zag vanavond een afleveing op de BRT over de marathon des Sable. Hoe dat is? De beelden spreken boekdelen kijk hier

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s