Een kort loopje

Vandaag een kort loopje gedaan van 8 km. De weerberichten spraken over mogelijk onweer en ik besloot daarom om een rondje in de buurt te doen , zodat ik zo nodig weer naar huis zou kunnen. Het werden wat rondjes rondom het Schoterbos in Haarlem Noord. Na 50 minuten voelde ik de eerste spetters en vond ik het genoeg geweest. Op naar de thee. Gisteravond gaf ik een training en na de training ontstond er een gesprek over loopschoenen. Dit mede naar aanleiding van diverse stukjes die ik op de weblog had gezet. Natuurlijk waren er verschillende  meningen over de invloed van de loopschoen op lopen en blessurepreventie en dat lijkt mij prima. Ik vind het leuk dat deze gesprekken het gevolg zijn van mijn weblog.

De zevenheuvelenloop is één van de populairste lopen in Nederland en je kunt je er nu voor inschrijven op zevenheuvelenloop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s