Hartslagmeter

Ik heb de hartslagmeter even in de kast gelegd. Ik merkte dat ik me ging ergeren aan de borstband. Hij zat niet lekker of zakte af. Deed ik hem strakker dan had ik het gevoel dat jij knelde en kreeg ik rode striemen op mijn huid. Daarnaast gaf hij mij ook niet veel informatie. De hartslag die hij aangaf was meestal een bevestiging van wat ik al dacht.  Ik loop nog wel met de foodpod op mijn schoen , zodat ik kan zien hoe hard ik loop . Van deze foodpod ondervind ik totaal geen last. Het enige probleem is , hoe maak ik hem vast aan mijn 5 fingers . Vanmiddag heb ik een rondje van 9,5 km gelopen in T2 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s