Het ziet er positief uit

Gisteravond heb ik een training gegeven. Ik had voor de zekerheid mijn enkel wel even ingepakt. De training ging goed en toen ik vanmorgen opstond voelde ik slechts een geringe reaktie aan mijn enkel na de inspanning van gisteravond. Dit ziet er positief uit. Ik heb besloten om deze week niet te lopen , maar zondag mijn eerste duurloopje van zo'n 10 km te gaan doen. Er vanuit gaande dat ik dan geen tegenslagen meer krijg heb ik volgens mij nog voldoende tijd om mij voor te bereiden op de 100 km van Winschoten. Ik heb een nieuw plan gemaakt en de belangrijkste wijziging daarin is dat ik mij niet langer laat lijden door de hartslagmeter , maar door mijn gevoel van het moment van training. Daarnaast streef ik ook niet meer naar één lange duurloop van 75 km , maar wordt de optelsom van kilometers in een week gelopen belangrijker. Ik heb de indruk dat het voor mijn lichaam beter is om wat vaker een loopje van zo'n 20 tot 30 km te doen dan die hele lange duurlopen. die ene hele lange duurloop wordt dan gelijk de 100 km

Afgelopen week sprak ik een aantal lopers die de stoomtreinloop in Hoorn gedaan hadden en zij vonden het een leuke loop. Ik ben eens op internet rond gaan kijken naar leuke loopjes en kwam de volgende site tegen: de 100 leukste lopen van Nederland en België

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s