Kinesio tape

Vanmorgen training gegeven aan een groep en zo'n 8 km gelopen. Ik had geen last meer van mijn  enkel/voet. De training van gister heeft dus goed uitgepakt. Omdat ik vanmorgen van plan was om de onverharde paden in de duinen te nemen had ik mijn enkel voor alle zekerheid wel ingetaped met kinesio tape . Nu weer in het ritme komen van de trainingen. Volgende week wil ik weer 5 trainingen doen . 4 trainingen van ongeveer een uur en een langere duurloop op zondag. Morgen,zondag 20 juni,  loop ik een rondje van 9 km in de amsterdamse waterleiding duinen . Als je mee wilt lopen ben je van harte welkom. Om 09:00 uur vertrek ik bij ingang oase en het tempo zal zo rond de 9,5 km/uur liggen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s